29-09-2021, 13:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-09-2021, 13:18 przez histeryczka_sztuki.)
(29-09-2021, 13:02)Bubka napisał(a): Cześć Ola. Czytałam Twój wątek z zaciekawieniemNależysz do pozytywnych osób i tak trzymaj. Nie ma się co poddawać tylko trzeba walczyć. Dużo zdrówka Ci życzę i zazdroszczę tego wkręcenia w diety
Musimy dawać radę ? bardzo dziękuję za powitanie i życzenia, również zdrówka i samych dobrych dni!

(29-09-2021, 13:06)Katarakta napisał(a): Trzymam kciuki za Ciebie
Ja aktualnie mam straszne przeziębienie i po ostatnich stresach gorzej chodze i myślę. Lepiej odpuścić trochę tą spinkę i od razu człowiek lepiej się czuje. Niestety nerwy sprawiają, że czujemy się gorzej więc warto o nie zadbać. Chętnie pogadam o Twojej pracy magisterskiej- ja mam tutuł magistra sztuki więc będzie mi miło porozmawiać w temacie.
Bardzo dziękuję!
Co do pogawędki - jasne, ale może w tych „prywatnych wiadomościach”, nie wiem czy post o sztuce pasowałby do forum 
Mam nadzieję, że zdrówko się poprawi! Niestety infekcje, a nawet mały katar, potrafią być dla nas bardziej wredne niż dla osoby zdrowej. Trzymaj się cieplutko w tej zdradliwej pogodzie!