01-12-2021, 22:27
Właśnie mnie to sklepowe mięso odkąd mam swoje odrzuca. Zjem z grzeczności (wiekszosc osób nie wie że jestem chora uważają, że jestem okazem zdrowiaaa) jak pójdziemy w gości to też nie chce być wredna... Mąż to często kręci nosem bo pół dnia spędzam w kuchni. Nie miałam ostatnio czasu zająć się moimi marchewkami, Selerami i porami i tak musiałam kopać już i szukać je w śniegu. Jak widzę czasem w sklepie te ich selery XXXL. Moje pierwsze były w ziemi od maja pod folią praktycznie i to taka większą męska ręką (garść). Jak oni je hodują ?
wątróbkę serca i inne podroby uwielbiam powiem Wam że w Naszym przypadku nawet bardzo wskazane to skarbnica B12. Kiedyś nie jadłam wcale .. a dziś to koniecznie danie z żółtek surowych być musi conajmniej 5 (skarbnica witamin z grupy B). No i mogłabym się rozpisywać dużo na temat diety. Uwielbiam styl żywienia wg Dr Wahls i polecam każdemu.
wątróbkę serca i inne podroby uwielbiam powiem Wam że w Naszym przypadku nawet bardzo wskazane to skarbnica B12. Kiedyś nie jadłam wcale .. a dziś to koniecznie danie z żółtek surowych być musi conajmniej 5 (skarbnica witamin z grupy B). No i mogłabym się rozpisywać dużo na temat diety. Uwielbiam styl żywienia wg Dr Wahls i polecam każdemu.