17-12-2021, 11:11
(17-12-2021, 10:49)Olaa napisał(a):Cześć. Dzięki za odpowiedź!(17-12-2021, 00:35)Joka napisał(a):
Cześć. Mam pytanie. Jestem tydzień po solu 8.12 mialam 5 wlew.. wczoraj zaczęło mnie zsypywać na twarzy a dzis wyglądam jak bym miała znów 14 lat.. masz jakiś sposób na tradzik? Ile to mniej więcej u Ciebie się utrzymuje? Bo nie wiem czy mam z tym iść do lekarza czy czekać grzecznie?
Dodam ze wcześniej pojawiły mi się krostki na karku, skroniach i szyi, ale było ich tak mało ze nie zwróciłam większej uwagi. Dzis jest koszmar..
Dzięki i zdrówka życzę![]()
Witaj Joka!
Znowu możesz poczuć się jak nastolatka
A tak na poważnie, też tak niekiedy miałam po solumedrolu. Szczególnie przy pierwszym/drugim pobycie w szpitalu. Wysypywało mnie już w szpitalu. Pryszcz na pryszczu, zaognione jak nie wiem co. Po jakimś czasie mijało. Bez śladu. Trudno mi teraz powiedzieć ile to trwało..
Ja wczoraj użyłam toniku z kwasem na twarz, do tego serum rozjaśniające przebarwienia. Piekło jak diabli, ale jest trochę lepiej.. wybiorę się dzis do apteki to jeszcze coś może doradza.
co do bycia nastolatką, taaaa człowiek nie doceniał ze jego największe zmartwienie to pryszcze..