23-12-2021, 23:59
Akinom a Ty zawsze bezmięsna w sensie wegetariańsko czy tak czujes oz się lepiej na bezmięsnej diecie? Ja przed diagnoza też tak jadłam w zasadzie ale potem naczytałam się Dr Wahls, o tym jaki tłuszcz zwierzęcy jest ważny dla mózgu, o witaminach z grupy B no i oczywiście podroby być muszą i B12... Z tym jedzeniem to u mnie ogromny problem. Myślę czy jest jakis psycholog od talerza, czasem musiałabym z kimś porozmawiać żeby mi dobitnie wytłumaczył że to nie od tego co wkładam w usta jestem chora
.
W ogóle dziś bardzo kiepski dzień, stresowy strasznie, byłam z dzieckiem na zabiegu i ogólnie czuje zdretwiale dwa palce ale i tak się cieszę że jakoś to było... Że dalam radę stamtąd wyjść po wszystkim bo dosłownie ziemią mi się pod nogami cofała. Stres to jednak straszne paskudztwo i jak ktoś kiedyś mówił że go strach paraliżuje tak ja to teraz w 100% już rozumiem to powodzenie
.
. W ogóle dziś bardzo kiepski dzień, stresowy strasznie, byłam z dzieckiem na zabiegu i ogólnie czuje zdretwiale dwa palce ale i tak się cieszę że jakoś to było... Że dalam radę stamtąd wyjść po wszystkim bo dosłownie ziemią mi się pod nogami cofała. Stres to jednak straszne paskudztwo i jak ktoś kiedyś mówił że go strach paraliżuje tak ja to teraz w 100% już rozumiem to powodzenie
.