06-01-2022, 19:11
(06-01-2022, 18:18)Lusia98 napisał(a): Wyrzut adrenaliny chyba nie robi źle w przypadku SMproblem w tym, ze u mnie diagnozy SM brak. Czekam jeszcze na wyniki z prążków, ale z tego co mi Pani neurolog powiedziała, to według niej dobrze to wygląda. W opisie mam napisane odnośnie płynu tak:barwa bezbarwny, przejrzystość klarowny, odczyn nonne aprlyw ujemny i odczyn padn”ego ujemny, po odwirowaniu tez klarowny. Czy to może już mi coś powiedzieć więcej?. Ja uwielbiam. Może nie typowo siłowe, bardziej rozciąganie, bieganie, maty wibrujące, pływanie. Trochę sobie teraz nabroilam że względu na przeciągu, przechodzenie z zimna do ciepła ;/ tego radzilabym unikać ale tak po za tym... Myślę że siedzenie na D... Jest dla nas najgorsze. Każdego i zdrowego i chorego
MarcinS też mi się zdarza zapominać drogę, tymbardziej ciągle rozbudowują te drogi, budynki zmieniaja się. Bardziej balabym się sytuacji kiedy zapomina się adresu własnego zamieszkania albo imienia i nazwiska. Haseł do kont. Eh sama czasem myślę aby gdzieś to zapisać wszystko w razie draki
![]()
Jak tam u was zimowa aura ? Mnie coś rozbiera. Sylwester był piękny a teraz mam tego skutki... Gdyby kózka nie skakała ...

. Ja uwielbiam. Może nie typowo siłowe, bardziej rozciąganie, bieganie, maty wibrujące, pływanie. Trochę sobie teraz nabroilam że względu na przeciągu, przechodzenie z zimna do ciepła ;/ tego radzilabym unikać ale tak po za tym... Myślę że siedzenie na D... Jest dla nas najgorsze. Każdego i zdrowego i chorego
. Bardziej balabym się sytuacji kiedy zapomina się adresu własnego zamieszkania albo imienia i nazwiska. Haseł do kont. Eh sama czasem myślę aby gdzieś to zapisać wszystko w razie draki