07-01-2022, 21:52
A co tam lekarze ? Wydaje mi się że oni to za dużo nie wiedzą sami
. Ja pamiętam neurologa przy moim drugim rzucie. Miał mnie za wariatkę. Ja już wtedy wszystko wiedziałam a ten i tak dalej swoje i zabronił mi łykać suplementy. A ja to mam wrazenie że to mi najbardziej pomaga. I ratuj się kto może
.
Swoją drogą Matek222 wyszło po 6 latach SM ale tak jak pisze wcześniej wszystkie badania były wzorowe a w rodzinie też nie było żadnego przypadku więc ufalo się temu lekarzowi. A dwa jak tu czytam historie że ma się spokój przez 15 lat od SM od diagnozy to jakoś człowiek myśli pozytywnie i się zbytnio nie zadręcza tematem
.
Macie jakieś postanowienia na ten nowy rok? J a mam zamiar rozprawić się z zębami leczonymi kanałowo. Chce się ich po prostu pozbyć. Podobno to pierwszy krok do chorób neurodegeneracyjnych. W 2020 usunęłam 3 zostały mi 2 ..
. Ja pamiętam neurologa przy moim drugim rzucie. Miał mnie za wariatkę. Ja już wtedy wszystko wiedziałam a ten i tak dalej swoje i zabronił mi łykać suplementy. A ja to mam wrazenie że to mi najbardziej pomaga. I ratuj się kto może
.Swoją drogą Matek222 wyszło po 6 latach SM ale tak jak pisze wcześniej wszystkie badania były wzorowe a w rodzinie też nie było żadnego przypadku więc ufalo się temu lekarzowi. A dwa jak tu czytam historie że ma się spokój przez 15 lat od SM od diagnozy to jakoś człowiek myśli pozytywnie i się zbytnio nie zadręcza tematem
.Macie jakieś postanowienia na ten nowy rok? J a mam zamiar rozprawić się z zębami leczonymi kanałowo. Chce się ich po prostu pozbyć. Podobno to pierwszy krok do chorób neurodegeneracyjnych. W 2020 usunęłam 3 zostały mi 2 ..