14-01-2022, 11:57
Dzisiaj to chyba jakieś ciśnienie jest nie takie. Koleżanka przyszła i zaczęłyśmy rozmawiać (tak jest od poniedziałku do piątku), wyraziłam swoje zdanie, a było trochę inne niż jej i wiecie co? Obraziła się
Ani jej nie obraziłam, nie powiedziałam złego słowa, po prostu powiedziałam co myślę na dane temat i tyle. Może wstała lewą nogą.
Wczoraj tak bardzo źle się czułam... bolała mnie każda kostka a głowa to była ciężka od wypełnionej pustki i do tego jeszcze zawroty. ojjj przyszłam z pracy i przespałam całe popołudnie. Dzisiaj jest już trochę lepiej, bolą tylko plecy no i ta głowa... mam nadzieję, że szybko mi przejdzie bo średnio funkcjonuje się w takim stanie.
Ani jej nie obraziłam, nie powiedziałam złego słowa, po prostu powiedziałam co myślę na dane temat i tyle. Może wstała lewą nogą. Wczoraj tak bardzo źle się czułam... bolała mnie każda kostka a głowa to była ciężka od wypełnionej pustki i do tego jeszcze zawroty. ojjj przyszłam z pracy i przespałam całe popołudnie. Dzisiaj jest już trochę lepiej, bolą tylko plecy no i ta głowa... mam nadzieję, że szybko mi przejdzie bo średnio funkcjonuje się w takim stanie.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello