01-02-2022, 21:39
(31-01-2022, 09:07)e-smka napisał(a):Gratuluję przegranej(29-01-2022, 20:15)Akinom napisał(a): Właśnie zrobiłam test na covid. Wyszedł dodatni :-)
Ja w weekend tez robiłam dwa razy, bo koleżanka z pracy ma Covid, i niestety pytania były zbyt trudne i nie zdałam - wynik negatywny
------------------------------------------------------
Akinom - jak się czujesz?
------------------------------------------------------
E-smka - to jest najlepszy gatunek leniwca
, ale trzeba długo i mozolnie wspinać się "do góry". Podobnie, jak u Ciebie życie/młodość
/ było skomplikowane, nie było czasu na myślenie o sobie. Potem przyszły dzieci, obowiązki, praca - daleko mi było do leniwca . Ale jak skończyłam 50-tkę powiedziałam dość, teraz jest mój czas, moje życie i mojego Pana Męża. Przede wszystkim nauczyłam się asertywności - to bardzo trudne, robię co chcę, soboty i niedziele w sezonie spędzamy na motorze, wieczorami w lecie siedzimy na naszej werandzie w domu, który sobie "na stare lata"
wybudowaliśmy i cieszymy się, że nic już nie musimy. -------------------------------------------------------------
Lusia - leniwce zwisają zaczepione ostrymi długimi pazurami za gałęzie. I ja tak sobie też zwisam
-------------------------------------------------------------
A tak oprócz tego to zdycham po Omikronie - psychicznie dołek, nie sypiam, nic mi nie smakuje, mam jakieś dziwne nerwobóle i strasznie się szybko męczę.
Miłego i zdrowego weekendu