08-02-2022, 22:15
(08-02-2022, 06:59)Akinom napisał(a): Ja wczoraj miałam pierwszy raz wizytę policji. Miałyśmy z córką pokazać się w oknie. Śmiałam się że wszystko z fanfarami, bo koguty były włączone hahaha.No to miałaś uroczyste odwiedziny, u mnie po cichu prywatnie
-------------------------------------------------------------------------------------
Lusia - będzie wiosna
, ja od jakiegoś czasu już od rana śpiewam sobie piosenkę Skaldów "Wiosna - cieplejszy wieje wiatr... 
Izolacja - a jak inaczej zapobiec wirusowi? Popatrz co się dzieje, ludzie chorują, umierają i to raczej nie jest koniec pandemii. Nie wszyscy ludzie robią co im każą, mają swój rozum/na szczęście/ i ja np. jak tylko dostałam katar i zaczęłam kaszleć zostałam w domu, tak na wszelki wypadek i co? okazało się, że jestem pozytywna. Jeżeli nie będziemy przestrzegać zasad i przestaniemy słuchać polityków, a zaczniemy naukowców to jest szansa, że jakaś część populacji na świecie przeżyje. Właściwie to jestem optymistką i nie poddaję się, walczę do końca, ale jak patrzę na to co się dzieje to po prostu nie wierzę. Piszesz o naszej polskiej rzeczywistości po niby obniżce vatu. Mam knajpę i jakoś nie odczułam tej obniżki przy zakupach - producenci znaleźli i na to sposób. Trzy razy mnie zamykali w czasie pandemii i za każdym razem utrzymałam i knajpę i pracowników i teraz też tak będzie, nawet przy zawyżonym podatku. Jest ciężko, ale nikt nam nie obiecał, ze zawsze będzie świeciło słonce.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Bubka - jadę do Ciebie...
obejrzeć te cuda