Yasmina byłam w kilku miejscach we Włoszech ?
Garda też piękna ale zimne jezioro, więc nie dla moich milusińskich
może kiedyś z mężem ponownie zawitamy tam , teraz większość pod dzieci (planów) więc musi być piasek i ciepłe morze koniecznie.
Co do Twoich planów -wow!!! Szacunek. Ile w ciągu dnia km przemierzacie ? Śpicie w hotelu ? Pod namiotem?
Marzy mi się osobiście wóz camping... I podróżowanie, grillowanie, lasy, plaże ahh
MarcinS to dlatego właśnie marzy mi się już maj i mniej kapryśna pogoda właśnie :/. Niby jest słońce a wiatr tak paskudny że człowiek nie ma ochoty wyjsc nawet. Może gdzieś w lesie..dałoby się spokojnie pospacerować ? Na pewno nie w terenie otwartym
czyt. Łąki
Garda też piękna ale zimne jezioro, więc nie dla moich milusińskich
może kiedyś z mężem ponownie zawitamy tam , teraz większość pod dzieci (planów) więc musi być piasek i ciepłe morze koniecznie. Co do Twoich planów -wow!!! Szacunek. Ile w ciągu dnia km przemierzacie ? Śpicie w hotelu ? Pod namiotem?
Marzy mi się osobiście wóz camping... I podróżowanie, grillowanie, lasy, plaże ahh

MarcinS to dlatego właśnie marzy mi się już maj i mniej kapryśna pogoda właśnie :/. Niby jest słońce a wiatr tak paskudny że człowiek nie ma ochoty wyjsc nawet. Może gdzieś w lesie..dałoby się spokojnie pospacerować ? Na pewno nie w terenie otwartym
czyt. Łąki