Akinom trzymam kciuki za ten lek dla Ciebie.
Myślałas może o jakimś życiu w świecie internetowym ? Instagram ? Może to głupie ale widzę że zagraniczni blogerzy chorujący na SM mają dostęp do różnych rehabilitacji w ramach reklamy... Również ich dostęp do lekarstw jest inny. U nas w Polsce raczej mało kto chce się pokazać. Choć znam kilka dziewczyn chorujących na SMA które są czynne w mediach społecznościowych. Jedna nawet wypowiadała się kiedyś że dostała już kilkakrotnie zaproszenie do telewizji ale nie poszła.. wiadomo musiałaby mówić coś niezgodnego z prawdą dlatego się nie zdecydowała.
Podziwiam te wszystkie osoby za ten stan ducha który w sobie mają.
Ja spędziłam fajny weekend i czuje się szczęśliwa
.
Chyba nie można głośno o tym mówić ale tym razem się pokusze o takie stwierdzenie
Bubka jak się czujesz ? Musisz jeszcze pracować ?
Życzę Wam dobrego startu w nowy tydzień no i wiosny ...
Myślałas może o jakimś życiu w świecie internetowym ? Instagram ? Może to głupie ale widzę że zagraniczni blogerzy chorujący na SM mają dostęp do różnych rehabilitacji w ramach reklamy... Również ich dostęp do lekarstw jest inny. U nas w Polsce raczej mało kto chce się pokazać. Choć znam kilka dziewczyn chorujących na SMA które są czynne w mediach społecznościowych. Jedna nawet wypowiadała się kiedyś że dostała już kilkakrotnie zaproszenie do telewizji ale nie poszła.. wiadomo musiałaby mówić coś niezgodnego z prawdą dlatego się nie zdecydowała.
Podziwiam te wszystkie osoby za ten stan ducha który w sobie mają.
Ja spędziłam fajny weekend i czuje się szczęśliwa
. Chyba nie można głośno o tym mówić ale tym razem się pokusze o takie stwierdzenie
Bubka jak się czujesz ? Musisz jeszcze pracować ?
Życzę Wam dobrego startu w nowy tydzień no i wiosny ...