07-04-2022, 21:41
(04-04-2022, 11:54)e-smka napisał(a): Jasmina, tak mi przykro, trochę Cię rozumiem, moja mam ma 75 lat i jest schorowana, mieszka sama i potrzebuje coraz więcej mojej pomocy, najbardziej mnie boli jak ona cierpi i nic nie mogę zrobić... Trzymaj sięDzięki![]()
, ale dziś mam już dość, wiem, okropnie to brzmi, ale na prawdę nie mam już dziś siły, psychicznie jestem też wykończona. Na dodatek tatę wypisali dziś ze szpitala no i trzeba było zorganizować odbiór. Chciałam go zabrać do siebie, bo jest osłabiony, ale chciał wrócić do domu. Zobaczymy jak będzie jutro. Tak na prawdę to czuję się okropnie, jakbym nie była w swoim domu...Moja koleżanka, która jest psychologiem powiedziała kiedyś, że starsi ludzie zabierają Ci życie...-----------------------------------------------------------------------------------
Akinom, na szczęście z mamą nie jest aż tak źle, ale czasami patrzy, jakby nie wiedziała gdzie jest. W przyszłym tygodniu będę miała gotowe skierowanie do DPS, ale obawiam się, że tato się nie zgodzi, bo nie będzie chciał zostać sam, a on nie jest w stanie zapewnić jej odpowiedniej opieki.
------------------------------------------------------------------------------------
Fruu - super wiadomość
--------------------------------------------
Spokojnej nocy