15-04-2022, 21:03
No i minął nam kolejny rok i dziś mamy Wielki Piątek, a przed nami 3 dni Świąt. Tak prawdę mówiąc nie za bardzo za nimi przepadam, pomimo że są one ponoć ważniejsze, ale nawet znakomity satyryk Jan Tadeusz Stanisławski prowadząc wykłady Katedry Mniemanologii Stosowanej "O Wyższości Świąt Wielkiej Nocy Nad Świętami Bożego Narodzenia" nie znalazł odpowiedzi
Pogoda niestety nie będzie najlepsza i nie będziemy mogli pojechać na motorze na Górę Św. Anny z koszyczkiem.
Nie wiem, jakie będą te święta, tyle się dzieje...
Staram się zachować pogodę ducha przypominając sobie słowa piosenki Hani Banaszak
"Bo mnie Na uśmiech zawsze stać, Nie lubię życia brać Zbyt serio serio zbyt. Bo ja Na przekór wszystkim tym Co zasmucają świat Uśmiecham się przez łzy"
No i najważniejsze - nikt nie odpowiedział na pytanie sprzed roku.
Kochani, życzę Wam zdrowych, spokojnych, szczęśliwych i pełnych nadziei Świąt
Pogoda niestety nie będzie najlepsza i nie będziemy mogli pojechać na motorze na Górę Św. Anny z koszyczkiem.
Nie wiem, jakie będą te święta, tyle się dzieje...
Staram się zachować pogodę ducha przypominając sobie słowa piosenki Hani Banaszak
"Bo mnie Na uśmiech zawsze stać, Nie lubię życia brać Zbyt serio serio zbyt. Bo ja Na przekór wszystkim tym Co zasmucają świat Uśmiecham się przez łzy"
No i najważniejsze - nikt nie odpowiedział na pytanie sprzed roku.
Kochani, życzę Wam zdrowych, spokojnych, szczęśliwych i pełnych nadziei Świąt