Mrowienie twarzy miałam na samym początku, jak jeszcze nie wiedziałam co jest grane. Ale drżenia nie miałam na początku. Czy objawy występują po jednej stronie? Nie zastanawiałam się nad tym. Pamiętam że swego czasu miałam mrowienie głowy, ale tylko lewej strony - jak od linijki. Zapalenie nerwu wzrokowego też miałam w lewym oku. Ale zdarzało się też mrowienie prawej ręki. Więc wydaje mi się że to różnie może być. Słyszałam że ilu pacjentów, tyle objawów.
U mnie infekcje póki co nie powodują nowych objawów, ale każdy ma inaczej. Poza tym w sumie ostatnio rzadko miewam infekcje, a teraz biorę też leki na SM więc może to dzięki temu na razie się uspokoiło. Chociaż wczoraj zdarzył mi się zawrót głowy, ot tak, jak sobie szłam chodnikiem. Ale udało mi się wytrwać na nogach. Więc może za wcześnie się cieszę że się uspokoiło. ?
U mnie infekcje póki co nie powodują nowych objawów, ale każdy ma inaczej. Poza tym w sumie ostatnio rzadko miewam infekcje, a teraz biorę też leki na SM więc może to dzięki temu na razie się uspokoiło. Chociaż wczoraj zdarzył mi się zawrót głowy, ot tak, jak sobie szłam chodnikiem. Ale udało mi się wytrwać na nogach. Więc może za wcześnie się cieszę że się uspokoiło. ?