09-05-2022, 12:58
Od kilku dni pojawiają mi się rano takie jakieś dziwne zawroty głowy. I mam dylemat co to może być?? Czy to może być coś wspólnego z tym zapaleniem zęba plus interferon??? Czy złapałam jakiegoś wiruska od dzieci (pracuję w żłobku).
Tysiąc możliwości. Ciążę wykluczyłam bo akurat zawroty zbiegły się z okresem
I tylko mam nadzieję, że to nie odzywa się SMerfetka
Jutro czeka mnie weselicho Kuzyna, więc będzie ciekawie
)
Pozdrawiam wszystkich ciepło, życzę wspaniałej majówki i dużo zdrówka oraz miłości
Witam cieplutko.
Staram się pijać więcej. Kilka dni temu zawroty zniknęły, ale pojawiła się popołudniowa niemoc. Po pracy jestem tak umęczona, że ledwo idę. Wczorajszego popołudnia i wieczora pojawiły się zawroty. Ale przeszły.
Boję się, że może to być nasza SMerfetka.
W środę będę się widzieć z doktorem od programu i muszę mu o tych incydentach powiedzieć. A czy odezwała się SMerfetka dowiem się dopiero po sierpniowym rocznym rezonansie.
Pozdrawiam ciepło i życzę dużo zdrówka i miłości .
Tysiąc możliwości. Ciążę wykluczyłam bo akurat zawroty zbiegły się z okresem
I tylko mam nadzieję, że to nie odzywa się SMerfetka
Jutro czeka mnie weselicho Kuzyna, więc będzie ciekawie
) Pozdrawiam wszystkich ciepło, życzę wspaniałej majówki i dużo zdrówka oraz miłości

Witam cieplutko.
Staram się pijać więcej. Kilka dni temu zawroty zniknęły, ale pojawiła się popołudniowa niemoc. Po pracy jestem tak umęczona, że ledwo idę. Wczorajszego popołudnia i wieczora pojawiły się zawroty. Ale przeszły.
Boję się, że może to być nasza SMerfetka.
W środę będę się widzieć z doktorem od programu i muszę mu o tych incydentach powiedzieć. A czy odezwała się SMerfetka dowiem się dopiero po sierpniowym rocznym rezonansie.
Pozdrawiam ciepło i życzę dużo zdrówka i miłości .