21-05-2022, 19:53
(13-05-2022, 23:53)Lusia98 napisał(a): Yasmina jakie u Ciebie wieści ? Co nowego ?Najpierw musiałam nadrobić zaległości i poczytać co tam u Was słychać
i od razu zauważyłam, że nie ma Akinom
Te dni, jak mnie nie było były bardzo pracowite i w domu i w pracy. I też podobnie, jak Tosię dopadła mnie jakaś słabość i na dodatek pełnia - noce nieprzespane...zwierzaki szaleją. Kocicę Tośkę pełnia tak pochłonęła, że jak poszła w środę tak wróciła dopiero dziś, ściorana, głodna...
Opłaciłam rodzicom kolejny miesiąc w domu seniora, tato raz jest zadowolony, raz nie, ale nadal angażuje nas w jakieś zakupy, mąż jeździ, syn jeździ i na nic się zda tłumaczenie, że przecież na miejscu wszystko mu załatwią. Chcę 26 maja pojechać do mamy, ale chyba muszę się nastawić na to, że mnie nie pozna, bo męża nie poznała
. Nie wiem jak sobie z tym poradzę...Byłam u neuro, czekam na termin rezonansu, sama jestem ciekawa co wyjdzie.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Fruu - nie ma to jak dobra nalewka. Robiłam z czarnej porzeczki i z pigwy.
------------------------------------------------------------------------------------------
I takiej niedzieli Wam życzę