Ja chciałam skorzystać z takich wizyt ale z racji tego że mam dwójkę małych dzieci musiałam poradzić sobie sama...chwilami nie ma gdzie rąk włożyć... Taki stan depresyjny z nerwica na zmianę trzymał mnie caly 2019.. zaczęłam się ratować sama. Olejki CBD.. Wit D3 w wysokich dawkach.. gorzka czekolada.. te olejki super sprawa ale bardzo kosztowne. B-comlex też świetne na nerwy. medytacje plus spacery. Do dziś jak nie wyjdę na zewnątrz czuje się jak u uszło ze mnie powietrze... Ciekawa jestem jak wasze wizyty u psychologa ? Czy one coś dają ?
Fruu da się ze mną wytrzymać spokojnie
nie jestem taka straszna. Mój mąż mówi że z wiekiem zmiana na plus bo kiedyś czepialam się wszystkiego a teraz już zero stresu o rozrzucone skarpetki
Okey wierzę . Że bez cukru. Malin mam masę zamrożonych ale czasu brak na takie mikstury.. a ja to szczególnie jestem zwolennikiem jagód leśnych
tylko kupuje tego z 10 kg w sezonie i namiętnie mroze w swojej ogromnej zamrazlce w której zmiescilabym 3 truposzy...
:/
Fruu da się ze mną wytrzymać spokojnie
nie jestem taka straszna. Mój mąż mówi że z wiekiem zmiana na plus bo kiedyś czepialam się wszystkiego a teraz już zero stresu o rozrzucone skarpetki
Okey wierzę . Że bez cukru. Malin mam masę zamrożonych ale czasu brak na takie mikstury.. a ja to szczególnie jestem zwolennikiem jagód leśnych
tylko kupuje tego z 10 kg w sezonie i namiętnie mroze w swojej ogromnej zamrazlce w której zmiescilabym 3 truposzy...
:/