(14-06-2022, 06:45)Akinom napisał(a): Bert, nie robią problemu z wjazdem nogami przy lędźwiowym? Pytam, bo mąż ma zrobić właśnie lędźwiowy, a ma klaustrofobię.
Ja słyszałem wcześniej że jest taka możliwość czasem, więc stwierdziłem że spróbuję i przy oddawaniu ankiety zapytałem pielęgniarza. I potem jak wchodziłem zapytał lekarza który wykonuje badanie czy możemy tak zrobić i powiedział żebym się położył to sprawdzimy. I się udało. Chyba to zależy od wzrostu, może od wymiarów aparatu też. Ja mam 180 cm wzrostu.
Wiem, że miałem wyluzować ale coś od rana dzisiaj znowu czuję takie lekkie odrętwienie na lewym policzku, w lewej ręce (bardziej przedramię w sumie) i w lewej nodze :/ Tzn znowu to jest bardzo lekkie i nawet nie wiem czy to odrętwienie (tzn na twarzy raczej tak), ale pierwszy raz tak mam, że tylko po jednej stronie ciała :/ Myślicie że drętwienie twarzy też pochodzi od rdzenia? Bo jeśli od głowy a moja głowa faktycznie jest "czysta" jak wszyscy mówią to to by raczej tego nie tłumaczyło chyba. Miałem iść na siłownię dzisiaj ale boję się trochę czy to nie pogorszy.