29-06-2022, 14:41
(25-04-2022, 12:26)e-smka napisał(a):(14-04-2022, 05:58)Akinom napisał(a): On raczej jest psychiczny a nie chory na sm. Po co się żenił z tą biedną Joanna? Żeby ją puścić jeszcze przed porodem? Dajcie spokój. Po co sobie teraz chorobę przypisuje? Żeby go wszyscy żałowali?
DOKŁADNIE!
(29-06-2022, 11:13)Olaa napisał(a): Mam urlop, wiec sie relaksuje. Wlaczylam sobie tv. Przed chwila w Pytaniu na Sniadanie "Wstydliwe choroby i celebryci". Bylam pewna, ze pojawi sie tez sm. Oczywiscie mialam racje, do tego tym "cierpiacym celebryta" okazal sie oczywiscie nie kto inny, jak Antoni Krolikowski. Wkurza mnie taka narracja "wstydliwa choroba", "cierpiacy"..a może on cierpi na inny rodzaj SM? Może u niego to stwardnienie mózgu np. i się tego wstydzi?
Dzwignelo mi sie cisnienie, gdy pani przedstawiajaca material powiedziala, ze sm doprowadza do zmian zapalnych w mozgu, stad te jego niekontrolowane zachowania.
Masakra z takim przedstawianiem choroby przez dziennikarzy z telewizji sniadaniowej... Robia duzo szkody nam wszystkim budujac taki obrazz w spoleczenstwie.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...

DOKŁADNIE!