29-06-2022, 19:59
MasteR polska służba zdrowia
.. w ogóle te biedne pielęgniarki biorą na siebie najbardziej odpowiedzialna "robotę". Ktoś to zleca ale i tak one mają najgorzej... Miałam z nimi już kilka sytuacji "złych" niestety niewiedza ich mnie przeraziła. One wykonują tylko rozkazy. Ale wkurza mnie ten caly system :]. Dobrze że wszystko skończyło się w Twoim przypadku dobrze i że dostałeś lek który tu na forum cieszy się dobrymi komentarzami..
Ja dziś jestem sponiewierana strasznie :] wstałam o 6 i biegam dzień cały, ogarniam "życie"...
Przylaczam się do e-smki która wszystko dziś widzi na czarno. Na szczęście jutro jest nowy dzień !
.. w ogóle te biedne pielęgniarki biorą na siebie najbardziej odpowiedzialna "robotę". Ktoś to zleca ale i tak one mają najgorzej... Miałam z nimi już kilka sytuacji "złych" niestety niewiedza ich mnie przeraziła. One wykonują tylko rozkazy. Ale wkurza mnie ten caly system :]. Dobrze że wszystko skończyło się w Twoim przypadku dobrze i że dostałeś lek który tu na forum cieszy się dobrymi komentarzami.. Ja dziś jestem sponiewierana strasznie :] wstałam o 6 i biegam dzień cały, ogarniam "życie"...
Przylaczam się do e-smki która wszystko dziś widzi na czarno. Na szczęście jutro jest nowy dzień !