08-07-2022, 10:30
E-smka gratuluję takiego dobrego stażu z jednym pracodawca
! Jak dałaś radę tyle lat ? Zdradź sekret 
Ja dziś wstałam lewa nogą. Zła jestem na cały świat. Zero motywacji. Wczoraj wieczorem przelałam jeszcze swój stan na męża. Może ta pogoda tak na mnie działa ? A może to wredne SM mi tak miesza w głowie ?
Całe życie byłam optymistką.
Ale na szczęście te złe dni to takie pojedyncze wyskoki w miesiacu. A może to że jestem kobietą
?
U mnie SM na chwilę obecną za dużo nie miesza. 3 lata temu nie dałam rady przejechać rowerem zbyt dużo (straszne mrowienie nóg) . We wtorek zrobiłam 13 km i trochę mrowila mnie łydka wieczorem . Czasem ból oka. Chwilami zamazane widzenie ale tu nie wiem czy to nie olej do demakijażu jest winny :]... Prace ciężkie nie są dla mnie. Potem zawsze płacze w kącie bo chodzenie moje podupada. A ja tak bardzo chcę i Lubie. A kij z tym
trzeba się cieszyć tym co jest
! Jak dałaś radę tyle lat ? Zdradź sekret 
Ja dziś wstałam lewa nogą. Zła jestem na cały świat. Zero motywacji. Wczoraj wieczorem przelałam jeszcze swój stan na męża. Może ta pogoda tak na mnie działa ? A może to wredne SM mi tak miesza w głowie ?
Całe życie byłam optymistką.
Ale na szczęście te złe dni to takie pojedyncze wyskoki w miesiacu. A może to że jestem kobietą
?U mnie SM na chwilę obecną za dużo nie miesza. 3 lata temu nie dałam rady przejechać rowerem zbyt dużo (straszne mrowienie nóg) . We wtorek zrobiłam 13 km i trochę mrowila mnie łydka wieczorem . Czasem ból oka. Chwilami zamazane widzenie ale tu nie wiem czy to nie olej do demakijażu jest winny :]... Prace ciężkie nie są dla mnie. Potem zawsze płacze w kącie bo chodzenie moje podupada. A ja tak bardzo chcę i Lubie. A kij z tym
trzeba się cieszyć tym co jest