17-08-2022, 20:01
(13-08-2022, 00:17)Lusia98 napisał(a): Yasmina Twój mąż to prawdziwy skarb..Lusia, ale mi zadałaś pytanie. 4 dni o tym myślałam, bo nigdy nie zastanawiałam się nad tym...oni są z nami od zawszemój też mi kiedyś na okrągłe urodziny zrobił niespodziankę, choć ja ich nienawidzę ale potem jednak wspominam to wszystko podwójnie
dobrze... Ta fampyra to już zapisana w moich must have . Może na następny sezon ogródkowy wypróbuję
choć ciężko ocenić czy to SM czy kręgosłup. Cudów jeszcze nie wynaleziono póki co czekam na wrzesień ;D... Jak to jest mieć takie dorosłe dzieci Yasmina ?
z tym, że małe samochodziki zamienili na duże fury
. Ale tak na poważnie - jest fajnie, czasami strasznie mnie wkurzają i opieprzam ich bardziej niż jak byli mali, ale mogę na nich liczyć. Patrzę na nich i czuję, że nie zawiedliśmy jako rodzice. A tak z ciekawości - czemu o to spytałaś?A propos urodzin - 30-stki nie miałam, bo roczne dziecko, 40-stka - też bez imprezy/nie pamiętam dlaczego/, ale samopoczucie wspaniałe, na 50-tkę okazało się, że mam torbiel pod kolanem i musiałam łazić w ortezie/niekoniecznie tak wyobrażałam sobie ten dzień
/ kreacja nijak nie pasowała do ortezy, no i jak tańczyć?
Pamiętam, że Pan Mąż ze starszym synem wracali tego dnia z Niemiec i spieszyli się, żeby zdążyć przed północą i po drodze składali mi życzenia - "wszystkiego najlepszego pół wieczna kobieto"
. Przywieźli mi 5kg Nutelli i Prosecco. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Asia - zdrówka życzę
. W jakie bieszczadzkie rejony jedziecie?

mój też mi kiedyś na okrągłe urodziny zrobił niespodziankę, choć ja ich nienawidzę ale potem jednak wspominam to wszystko podwójnie