Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nerwica stwardnienie a może jeszcze coś innego ?
(03-10-2022, 16:25)Lusia98 napisał(a): Aaa dokładnie Oczko lekarze mówią "nie czytać". Ja często jak opowiadam mężowi że to i tamto mi dolega to on kwituje że ma "identycznie". Tak więc myślę że wiele objawów SM'owych to takze tyczą zupełnie zdrowych ludzi ale np. po imprezie.. czy tam gorszym bardziej stresującym czasie.
Co na mnie super działa i możesz wypróbować to także post przerywany ! A jak czuje że zbliża się rzut bo np. stresu miałam co nie miara to zdarza mi się być o wodzie do 48h i wtedy czuję że uniknęłam najgorszego... Lekarze coraz częściej mówią że jelita mocno połączone są z naszym układem nerwowym i w tym zgadzam się w 100%... Zobacz koniecznie Wit D3 i B12 (podroby są skarbnica ). Ja przy pierwszym rzucie miałam tak niski poziom tej witaminy że jak tylko zaczęłam się suplementowac to od razu poczułam ulgę chociażby na tle nerwowym Uśmiech Oczko

U mnie zaś na odwrót z wieloma rzeczami. Nigdy po alkoholu nie bolała mnie głowa ani nie miałem na drugi dzień żadnego uczucia zmęczenia. Nawet nigdy nie wymiotowałem po alkoholu a zdarzało się naprawdę walić w kocioł. Nigdy na nic nie chorowałem, ostatnie przeziębienie to miałem z dobre kilka lat temu. Żadnych osp i innych bzdet. Jedyne co to migreny od małego dlatego, ale też nie zależne od tego co zjadłem. Wiem, że z migrenami było podobnie na tyle, że jak na nią " czekałem i myślałem " to wtedy ją dostawałem.  W lutym zacząłem bardziej przejmować się życiem i podejmować sporo ważnych decyzji. Może to rzeczywiście stres mnie zjadł. 2 miesiące temu wszystko zaczęło się układać i to po takiej myśli po jakiej chciałem i w sumie od tamtej pory wszystko wraca do siebie. A od tych 2 tygodni to już totalnie zaczynam czuć się sobą. Zbadam sobie poziom witamin, w sumie nie wiem czemu też nie zrobiłem tego na początku. I czekam do stycznia, potem już w razie czego zostaje tylko kaftan i do psychiatryka Duży uśmiech .  Strasznie to wszystko namieszane 10 tyś chorób dające podobne objawy a może być to po prostu stres. Jedno wiem na pewno histerykiem i hipochondrykiem to na pewno jestem, zawsze wiedziałem lepiej od lekarza a zawsze wychodziło na ich Duży uśmiech  i oby tak było tym razem. Życzę wam wszystkim zdrówka i miłego dnia, troszkę mi lepiej że chociaż wygadałem się na forum.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Nerwica stwardnienie a może jeszcze coś innego ? - przez shivals - 03-10-2022, 18:04

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości