Akinom nie przejmuj się. Ja też miałam kiedyś taką sytuację. Dziewczyna mówi do mnie cześć a ja też udaje że ja znam. Ale w końcu chyba zauważyła że jednak nie wiem kim jest i zaczęła mnie naprowadzać. Widziałam ją ostatnio może z 5 lat temu. Zmieniła się kolosalnie . U niektórych 5 lat robi wiele. Dziwię się że robiłaś dobrą minę do złej gry. Ja bym chyba jednak poprosiła żeby mnie naprowadziła na odpowiednie tory.
Swoją drogą życzę Wam i sobie dziś spokojnej i dobrej nocy. Oczy już mi same się zamykają. W ciągu dnia spałam na chłodząco. Jednak 3h snu już nie dla mnie. A ta dawka stresu która mam ostatnio też nie. Tylko dokąd uciekać
?!
Oczywiście nie na chłodząco a w chodzie miało być bo jak codziennie goniłam za moją dwójką dzieci. Muszą mieć wybieg tymbardziej jak taka pogoda. Dobranoc
Swoją drogą życzę Wam i sobie dziś spokojnej i dobrej nocy. Oczy już mi same się zamykają. W ciągu dnia spałam na chłodząco. Jednak 3h snu już nie dla mnie. A ta dawka stresu która mam ostatnio też nie. Tylko dokąd uciekać
?!Oczywiście nie na chłodząco a w chodzie miało być bo jak codziennie goniłam za moją dwójką dzieci. Muszą mieć wybieg tymbardziej jak taka pogoda. Dobranoc