Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy to naprawdę "to"?
Hej Agustin. Dużo tu Nas którzy mimo wszystko żyją "dość" normalnie. Niestety trzeba bardziej postawić na własne JA aby zadbać o siebie mimo wszystko, skoro mówisz że miałeś bardzo dużo stresu ostatnio w życiu to czas odpowiedzieć sobie albo pozwolić sobie na rozwiązanie tych sytuacji życiowych. Każdy tu ma rodzinę, partnera chociażby, nierzadko dzieci. To nie koniec świata. Koniec świata jest równy że śmiercią a my mimo wszystko dalej żyjemy i tylko od Nas zależy Jak. Dwa-nie ma wśród nas lekarzy którzy Cię zdiagnozują z powyżej napisanych opowieści. Trzy- rzut to coś co utrzymuje się nieprzerwanie przez 72h conajmniej
Myślę że żaden lekarz nie poda Ci sterydów na podstawie opisanych dretwien i mrowien. Mój pierwszy rzut był dość widoczny i niestety zostały podane mi sterydy które zamiast leczyć wtedy wywołały po sobie szereg złych skutków ubocznych. Dziś jednak podchodzę spokojniej do tematu. Tobie też radzę jednak w głowie sobie najpierw poukładać Uśmiech to może być szereg innych chorób. Dwa czasem SM to po prostu SM i ludzie żyją jak dawniej tylko wolniej Oczko
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Czy to naprawdę "to"? - przez Agustin - 13-11-2022, 18:24
RE: Czy to naprawdę "to"? - przez Lusia98 - 13-11-2022, 22:01
RE: Czy to naprawdę "to"? - przez JMonika79 - 14-11-2022, 00:05

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości