15-12-2022, 21:27
(15-12-2022, 15:31)e-smka napisał(a):No to mnie uspokoiłaś(09-12-2022, 21:40)yasmina napisał(a):(09-12-2022, 14:54)e-smka napisał(a): Przesyłam buziaki - Trzymajcie się!!!Wybierasz się gdzieś?
Niepo prostu nie miałam czasu na pisanie... i nadal nie mam. Grudzień i styczeń to najgorętszy okres w pracy...
------------------------------------------
Bubka, ja miałam mieć wizytę wczoraj w celu ustalenia rezo, ale musiałam odwołać.
Choróbsko mnie rozwaliło, trzeci tydzień kaszlę, wszystko mnie boli, dostałam antybiotyk - mam zapalenie oskrzeli, a w barze tyle pracy, ale mam zakaz wychodzenia. Jestem już tym zmęczona, po antybiotyku snuje się, jak zombi...masakra.
Na dodatek fatalnie sypiam i to nie tylko przez kaszel, ale przez natłok myśli - jak będzie wyglądała wigilia bez mojej mamy, bo nie wiem czy mogę Ją zabrać do domu na święta, czy pozna nas wszystkich, czy nie będzie wystraszona, niespokojna, jak będzie się zachowywać po powrocie do domu seniora? Nikt z nas tego nie wie, a ja nie chciałabym sprawić sobie przyjemności mając mamę koło siebie kosztem Jej spokoju. Ech....

po prostu nie miałam czasu na pisanie... i nadal nie mam. Grudzień i styczeń to najgorętszy okres w pracy...