Yasmina u nas co roku w firmie była nerwowka a w tym roku coś się podziało i efekt inflacji i chyba mojego "braku czasu" i nawet mam męża wcześniej w domu. Z jednej strony się cieszę a z drugiej obawiam czy te ceny kiedyś staną w miejscu. Jedno jest pewne jeść i bawić się ludzie zawsze będą więc no Twój biznes powinnien być spokojny
...
Wpisz w internet "kąpiele magnezowe" w sklepach ze zdrową żywnością dostaniesz pewnie sól. Magnez najlepiej się wchłania przez skórę. Mi też pomagają bo od kilku dni wrednie skacze mi powieka ale też nerwy miałam takie... Końcem roku.. że ojej! Polski system... Oskubia Cię z każdego centa.
Życzę Wam droga rodzinka SM'owa aby w końcu znaleźli dla Nas skuteczny lek
! Taki że po zażyciu będziemy znów nowo-narodzona 18stka
to tak pół żartem i pół serio... A tak naprawdę życzę Wam miłości i spokoju...w każdym dniu tego i następnego roku 
Ah no i jeszcze zapomniałam... Radości z tych małych pięknych chwil
docenmy to co mamy. Czystej głowy
... Bo to najważniejsze. Takiej "szalonej" frajdy jak kolega fruu..
...Wpisz w internet "kąpiele magnezowe" w sklepach ze zdrową żywnością dostaniesz pewnie sól. Magnez najlepiej się wchłania przez skórę. Mi też pomagają bo od kilku dni wrednie skacze mi powieka ale też nerwy miałam takie... Końcem roku.. że ojej! Polski system... Oskubia Cię z każdego centa.
Życzę Wam droga rodzinka SM'owa aby w końcu znaleźli dla Nas skuteczny lek
! Taki że po zażyciu będziemy znów nowo-narodzona 18stka
to tak pół żartem i pół serio... A tak naprawdę życzę Wam miłości i spokoju...w każdym dniu tego i następnego roku 
Ah no i jeszcze zapomniałam... Radości z tych małych pięknych chwil
docenmy to co mamy. Czystej głowy
... Bo to najważniejsze. Takiej "szalonej" frajdy jak kolega fruu..