13-01-2023, 21:59
Lusia, to nie to. Lekarze mogą różnic się w sprawie leczenia, podejścia do pacjenta, ale nie wmawianie mi, że jest super, jak nie jest. Domagałabym się leczenia, już dawno zmieniłabym lekarza, gdyby ten mi nie pomógł.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
MRI rdzenia mam dopiero 2.02
i to prywatnie, to jaki jest termin z NFOZu?
, głowa 10.02.
Dostałam na te bóle neuropatyczne lek Preato - 1tbl. na noc, wzięłam 1/2 /zawsze próbuje od niższej dawki/ i od rana chodziłam jak pijana aż mnie ścięło i spałam 3godz. Następnego dnia wzięłam 1/4 i jest ok, będę tak sobie pomalutku zwiększać.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jak zobaczyłam, że nie ma forum to podobnie, jak Ty - zamarłam, na dodatek wyskoczyło mi info, że strona jest niebezpieczna. Cieszę się, że już wszystko działa.
---------------------------------------
A co u Ciebie się dzieje, że jest aż tak źle?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
MRI rdzenia mam dopiero 2.02
i to prywatnie, to jaki jest termin z NFOZu?
, głowa 10.02.Dostałam na te bóle neuropatyczne lek Preato - 1tbl. na noc, wzięłam 1/2 /zawsze próbuje od niższej dawki/ i od rana chodziłam jak pijana aż mnie ścięło i spałam 3godz. Następnego dnia wzięłam 1/4 i jest ok, będę tak sobie pomalutku zwiększać.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jak zobaczyłam, że nie ma forum to podobnie, jak Ty - zamarłam, na dodatek wyskoczyło mi info, że strona jest niebezpieczna. Cieszę się, że już wszystko działa.
---------------------------------------
A co u Ciebie się dzieje, że jest aż tak źle?