07-02-2023, 10:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-02-2023, 10:55 przez Orchidea ponownie.)
(04-02-2023, 15:24)Akinom napisał(a): Moje dziecko wzięło się za pieczenie naleśników. Powiem, ze bardzo dobrze jej to wychodzi. Robi to pierwszy raz. Jestem z młodej dumna
Świetnie
(06-02-2023, 18:11)Akinom napisał(a): Właśnie przed chwilą objechalam sasiada. Bawi się z wnukami pod moimi oknami. Dzisiaj to już bylo przegięcie paly, bo pojawił się jeszcze jakiś tatuś z urocza dwójeczką i jeszcze jakiś kolega i grali w piłkę. No bez przesady. Z własnym dzieckiem chodzilam na place zabaw, żeby nie było darcia komuś pod oknami, a tu takie coś. Trawa to w życiu się ladna nie utrzyma. Jest cala poryta. Chyba jak spotksam znajomego z dużym psem to go poproszę o niewielka przysługę.Hm nie gniewaj się,ja to jakaś niedzisiejsza chyba.Nic mi nie przeszkadza.Gdy byłam mała waliłam w ściany piłka i nikomu nic nie przeszkadzało.Teraz to tylko ucisza się dzieci.Rozumiem są place zabaw i sama z moimi na plac chodziłam.Sa i tacy co im płać zabaw przeszkadza.Gdzies te dzieci muszą się wybawić.