27-02-2023, 22:09
Yasmina czyli tamten lekarz nie myślał źle dla Ciebie ! Myślę że miał dobre zamiary... Oby w głowie też było bez większych rewelacji 
Tosia.. makabra
. Co za ludzie. Też w ostatnim czasie napotkałam kilka takich osobowości... Zawsze omijam ich szerokim łukiem. W każdym razie daj znać jak po wizycie z psychologiem online.
Akinom. Takie właśnie jest to życie. Totalnie niesprawiedliwe i nieprzewidywalne dlatego trzeba cieszyć się dniem dzisiejszym i przede wszystkim z małych rzeczy. A czy 55 lat i dwójką dorosłych dzieci to najlepszy moment ?
Tu bym się kłóciła zapewne.
Ja wróciłam z ferii. Było pięknie, zimowo. Dla każdego coś miłego. Codziennie szalałam na siłowni i endorfiny totalnie wystrzeliły
. Po takim treningu mogłabym góry przenosić. Dzieci uśmiechnięte, miłe wspomnienia pozostaną... Czułam się tak dobrze i zupełnie zapomniałam że coś mi dolega

Tosia.. makabra
. Co za ludzie. Też w ostatnim czasie napotkałam kilka takich osobowości... Zawsze omijam ich szerokim łukiem. W każdym razie daj znać jak po wizycie z psychologiem online.Akinom. Takie właśnie jest to życie. Totalnie niesprawiedliwe i nieprzewidywalne dlatego trzeba cieszyć się dniem dzisiejszym i przede wszystkim z małych rzeczy. A czy 55 lat i dwójką dorosłych dzieci to najlepszy moment ?
Tu bym się kłóciła zapewne.
Ja wróciłam z ferii. Było pięknie, zimowo. Dla każdego coś miłego. Codziennie szalałam na siłowni i endorfiny totalnie wystrzeliły
. Po takim treningu mogłabym góry przenosić. Dzieci uśmiechnięte, miłe wspomnienia pozostaną... Czułam się tak dobrze i zupełnie zapomniałam że coś mi dolega