(01-03-2023, 08:40)Akinom napisał(a):Z tego powodu też nie zdecydowałam się na inny lek. Lubię swoje włosy, ale za to siwe mam już od 18 bez farby teraz ani rusz(01-03-2023, 00:22)Benita napisał(a): Hej, ja też jestem nowa. Brałam tecfidere 4 lata potem 2 lata przerwy na ciążę i karmienie i zaczynam od nowa. Też mi się zdarzało czerwienic się po godzinie od wzięcia leku i miałam na początku problemy z żołądkiem ale covid pierwszy z tecfidera przeszłam jakoś a kolejne już nie były takie złe. Biorąc lek zmian nie było, po dwóch latach przerwy mam 2 nowe zmiany. Właśnie zaczynam odDziękujędawki 120mg dziennie przez tydzień, na razie super, ale też zmieniłam żywienie i stałe posty 16:8. Dajcie znać czy ktoś był u dr. Dąbrowskiej na reha i diecie , czy to działa czy nie. Pozdrawiam i witam
(27-02-2023, 15:02)Akinom napisał(a): Ja cale życie miałam piękne, długie i geste włosy. Teraz sa sztywne, liche i długość jak na załączonym obrazku.
A ja myślę że ładnemu we wszystkim ładnie
Ale czasami po prostu chciałabym mieć z powrotem moje włosy.

(01-03-2023, 14:27)e-smka napisał(a):(01-03-2023, 00:22)Benita napisał(a): ... ale też zmieniłam żywienie i stałe posty 16:8.Myślałam, że to się je 16h, a głoduje 8 h bo to by mi odpowiadałohahaha
Niestety nie, budda też praktykował takie jedzenie. Ale na poważnie to po kilku dniach jest spoko, nawet nie wiem kiedy czas zleci, bo od np 17 nie jem, ok 21 się kładę i potem śpię, mała nad ranem jak butlę kaszki wytrabi to dopiero nieraz o 10 wstaję i już po czasie.

dawki 120mg dziennie przez tydzień, na razie super, ale też zmieniłam żywienie i stałe posty 16:8. Dajcie znać czy ktoś był u dr. Dąbrowskiej na reha i diecie , czy to działa czy nie. Pozdrawiam i witam