Nie martw się Bubka, to taki guwniany rok... powiedz wszystkim żeby sobie inny temat znaleźli i cię nie denerwowali, bo stres cię zabić może....
ja tak zawsze mówię i na razie działa
co do wydatków to niestety my też od nowego roku wiecznie coś....takie życie. Będzie lepiej....a dlaczego chcą cię obciążyć leczeniem z DE? Może mogę ci jakoś pomóc? Coś dopytać albo coś...pamiętaj złość piękności szkodzi, nie martw się, zawsze może być gorzej
ale tak serio to nie warto płakać nad rozlanym mlekiem już i tak nic nie poradzisz więc szkoda twojego zdrowia
i żal się ile chcesz
Po to tu jesteśmy, żeby móc zapytać... ponarzekać.... pochwalić się...itp każdy to rozumie bardzo dobrze
ja tak zawsze mówię i na razie działa
co do wydatków to niestety my też od nowego roku wiecznie coś....takie życie. Będzie lepiej....a dlaczego chcą cię obciążyć leczeniem z DE? Może mogę ci jakoś pomóc? Coś dopytać albo coś...pamiętaj złość piękności szkodzi, nie martw się, zawsze może być gorzej
ale tak serio to nie warto płakać nad rozlanym mlekiem już i tak nic nie poradzisz więc szkoda twojego zdrowia
i żal się ile chceszPo to tu jesteśmy, żeby móc zapytać... ponarzekać.... pochwalić się...itp każdy to rozumie bardzo dobrze