01-05-2023, 08:49
Ojej ale dawno mnie tu nie było...
Staram się nadrabiać zaległości i czytać co tu piszecie... U nas w końcu wiosna tyle że mój ogródek jakby stoi w miejscu
.. to co widać to jeszcze ale najgorzej jest z tym co poszło do gruntu, nic nie wykiełkowało
... A ja rok temu już miałam piękna rzodkiewke do jedzenia i sałatę. Bleh! Liczę że noce będą też już cieplejsze ...
Nie zaglądałam tu bo szczerze zapomniałam że coś mi w ogóle dolega... To taki mały plus tego wszystkiego ale z drugiej strony głowy problemy w rodzinie się nie chcą skończyć i to mnie strasznie dobija i stresuje
Miłej majówki wszystkim życzę , ja dopiero dziś wstaje z łóżka
Staram się nadrabiać zaległości i czytać co tu piszecie... U nas w końcu wiosna tyle że mój ogródek jakby stoi w miejscu
.. to co widać to jeszcze ale najgorzej jest z tym co poszło do gruntu, nic nie wykiełkowało
... A ja rok temu już miałam piękna rzodkiewke do jedzenia i sałatę. Bleh! Liczę że noce będą też już cieplejsze ...Nie zaglądałam tu bo szczerze zapomniałam że coś mi w ogóle dolega... To taki mały plus tego wszystkiego ale z drugiej strony głowy problemy w rodzinie się nie chcą skończyć i to mnie strasznie dobija i stresuje
Miłej majówki wszystkim życzę , ja dopiero dziś wstaje z łóżka