Tak miałam robiony rezonans głowy są dwie zmiany w mózgu. Dalsza część rehabitacji będę miała w sierpniu ze względu na bóle w części lędźwiowej czyli tam gdzie są wypukliny.
Tak miałam rezonans głowy lekarze nie wyjaśnili mi dokładnie co wyszło w punkcji lędźwiowej napewno wykluczyło mi bolerioze. Najgorsze jest to czekanie branie leków i nie mogę sobie z tym wszystkim poradzić ze względu na to że zawsze kochałam sport i adrenalinę siłownia itp a nagle wszystko zostało mi zabrane
(19-05-2017, 13:25)Gata napisał(a): Cześć Magda,
jak sama piszesz, masz dla kogo walczyć, to daje dużego kopa, mimo ciężkich momentów. Najgorsze jest chyba to oczekiwanie do czasu postawienia diagnozy i nagła utrata sprawności.Potem człowiek jakoś się do tego wszystkiego przyzwyczaja..
Na forum znajdziesz wielu mądrych ludzi i wsparcie, więc pisz.
Miałaś robiony rezonans głowy?Co Ci wyszło w punkcji lędźwiowej?
Powodzenia i dużo zdrowia i siły!
Tak miałam rezonans głowy lekarze nie wyjaśnili mi dokładnie co wyszło w punkcji lędźwiowej napewno wykluczyło mi bolerioze. Najgorsze jest to czekanie branie leków i nie mogę sobie z tym wszystkim poradzić ze względu na to że zawsze kochałam sport i adrenalinę siłownia itp a nagle wszystko zostało mi zabrane