28-06-2023, 11:53
Benita tak masz rację, gorszy dla Nas odpoczynek w momencie chronicznego zmęczenia aniżeli zawzięcie się i przebrnięcie przez to
.. jakoś wczoraj przeżyłam ten dzień nawet zrobiłam porządek przy warzywach i kwiatkach, skosilam trawę, a wieczorem o dziwo nie mogłam zasnąć -standardowo.
Wiecie śmieszne jest że ostatnio się pochorowałam na tyle że konieczny był antybiotyk i w trakcie jego brania ktoś mnie SM'owo wyłączył !!! Zero objawów, przypływ energii. Szok . W listopadzie tamtego roku było identycznie! Nie wiem jak to wytłumaczyć choć teraz znów pół roku potrzebuje na regenerację
ehhh
.. jakoś wczoraj przeżyłam ten dzień nawet zrobiłam porządek przy warzywach i kwiatkach, skosilam trawę, a wieczorem o dziwo nie mogłam zasnąć -standardowo. Wiecie śmieszne jest że ostatnio się pochorowałam na tyle że konieczny był antybiotyk i w trakcie jego brania ktoś mnie SM'owo wyłączył !!! Zero objawów, przypływ energii. Szok . W listopadzie tamtego roku było identycznie! Nie wiem jak to wytłumaczyć choć teraz znów pół roku potrzebuje na regenerację
ehhh