Akinom no co ty ....daj na luz ....nie mamy aż takiego dramatu....wypadki się zdarzają ale myślę że nikomu nie grozi wegetacja....a znam faceta którego żona zmarła na SM, miała tą najgorszą postać w 2 lata ją powaliło, też nie zgodziła się już szybciej żeby mąż się nią zajmował i przychodziła opiekunka ...robiła wszystko co trzeba. Ostatni raz widział ją mój mąż jak już na wózku była i nie była w stanie nic robić, jedyna oznaką tego że jest w pełni świadoma to były oczy, i jak powiedział mój mąż wypełnione szczęściem z każdej minuty jak mogła patrzeć na dzieci.... warto chyba dla takich chwil wszystko wytrzymać....mój ojciec się powiesił i uwierz mi jaka by nie była sytuacja wolałabym mu pieluchy zmieniać i różne rzeczy robić a tego nie przeżyć, niezależnie jaki stosunek i zażyłość, co się wydarzy, czego nie napiszesz i nie powiesz zawsze ktoś będzie miał poczucie że zawiódł ...
Yasminko to kulki waginalne lub inaczej kulki gejszy można je przez neta zamówić. Ćwiczą mięśnie Kegla. Nawet po porodzie je zalecają. Pomagają. Są dwie połączone sznureczkiem i jedna oddzielnie. Zaczynasz z 1 potem z dwoma. Wkładasz jak tampon. Dyskomfortu brak, a działa cuda przy regularnym stosowaniu. Są też ćwiczenia na mięśnie Kegla. Wszystkie ok możesz robić wszędzie tak jak i nosić kulki. Warto zawsze próbować zrobić coś co nam trochę poprawi sytuację jaka by nie była
(18-07-2023, 19:01)yasmina napisał(a): Tak, jak piszą dziewczyny - nie ma się co zamartwiać i nie tracimy godności - po prostu to jeden z uroków tej choroby. Mnie pomaga Laremid, neuro mi podpowiedział, że on zagęszcza stolec. Ale też jak czuję potrzebę to mam 30sek.. Mam bardzo wrażliwe jelita, nigdy nie wiem co mi zaszkodzi, już wyszkoliłam się do tego stopnia, że jak do godziny nie wyląduję w kibelku to jest ok. Biorę też Sanprobi Ibs, to typowo na wrażliwe jelita, można dostać bez recepty. Ale na pocieszenie powiem Ci, że znam ludzi, którzy nie mają sm, a latają podobnie jak ja.
Z siusianiem podobnie - noszę wkładki tena i biorę Betmigę, jest lepiej.
Benita możesz coś więcej napisać o tych kulkach.
Yasminko to kulki waginalne lub inaczej kulki gejszy można je przez neta zamówić. Ćwiczą mięśnie Kegla. Nawet po porodzie je zalecają. Pomagają. Są dwie połączone sznureczkiem i jedna oddzielnie. Zaczynasz z 1 potem z dwoma. Wkładasz jak tampon. Dyskomfortu brak, a działa cuda przy regularnym stosowaniu. Są też ćwiczenia na mięśnie Kegla. Wszystkie ok możesz robić wszędzie tak jak i nosić kulki. Warto zawsze próbować zrobić coś co nam trochę poprawi sytuację jaka by nie była

. Mam bardzo wrażliwe jelita, nigdy nie wiem co mi zaszkodzi, już wyszkoliłam się do tego stopnia, że jak do godziny nie wyląduję w kibelku to jest ok. Biorę też Sanprobi Ibs, to typowo na wrażliwe jelita, można dostać bez recepty. Ale na pocieszenie powiem Ci, że znam ludzi, którzy nie mają sm, a latają podobnie jak ja.