Tak, trzymaj się dzielnie Bubka, ty Akinom też. Mnie jakiś czas parę lat temu też wieczne zapalenie pęcherza moczowego łapało i nie ginekolog a lekarka rodzinna kazała jakieś dokładne badania moczu zrobić i wtedy okazało się co to za bakterie i od tej pory tfu tfu mam spokój. Neurolog też powiedział że pić 3 l wody dziennie bo przy SM pęcherz się całkowicie nie opróżnia podczas oddawania moczu i ciągle troszeczkę tam jest co sprzyja rozwojowi bakterii a jak dużo się pije to większe parcie na toalete i częstsza wymiana płynu więc się nie zdążą namnożyć.
Z innej beczki to mi nigdy włosy nie wypadały, mam ich dużo i ciągle rosną mi nowe co jest bardzo widoczne ale od jakiś 2 miesięcy podobnie jak u ciebie tyle że ja Tecfidere biorę. Szukam i nie mogę znaleźć.... Orchi miała coś świetnego na włosy....pamięta ktoś? Albo czegoś dobrego używa co przynosi efekty?
(02-10-2023, 08:46)Łucja napisał(a): Ja coś z innej beczki i zapewne nie tutaj powinnam o tym pisać, no ale...napiszę . Mam pytanie odnośnie powtórnego wypadania włosów przy Aubagio. Otóż biorę już chyba z 2,5 roku Aubagio , na początku to normalne że wypadały na maxa, ale od pewnego czasu znowu mi wypadają na potęgę zwłaszcza przy myciu... no masakra. Normalnie dopada mnie depresja
. Miał tak ktoś ?
Z innej beczki to mi nigdy włosy nie wypadały, mam ich dużo i ciągle rosną mi nowe co jest bardzo widoczne ale od jakiś 2 miesięcy podobnie jak u ciebie tyle że ja Tecfidere biorę. Szukam i nie mogę znaleźć.... Orchi miała coś świetnego na włosy....pamięta ktoś? Albo czegoś dobrego używa co przynosi efekty?

. Normalnie dopada mnie depresja
. Miał tak ktoś ?