19-10-2023, 19:13
I ja także Was zaniedbałam, ale mam jakiś gorszy czas. Mam zapalenie oskrzeli, lecę na antybiotyku, bo przez tydzień jakoś samo nie chciało przejść
.
-------------------------------
Mój ojciec "umiera" codziennie, wiec jak jeszcze byłam na chodzie to codziennie jechałam 15km, żeby mu dowieść np. 2 bułki, albo rozmienić 200zł, wyprowadzić psa. Dziś mnie wku...totalnie, jak powiedział, że on jest ciężko chory/a nic mu nie jest/. Zaproponowałam mu, że chętnie oddam swoje sm.
--------------------------------
Mama już mi się śniła - wyglądnęła przez okno, a ja stałam na dole.
Jutro moi synowie jadą do Janowa rozsypać prochy babci na wzgórzu.
----------------------------------------------------------------------------------------
No to już ostatnia część marudzenia
- pogoda jest okropna, to też na mnie źle działa, najchętniej bym gdzieś wyjechała, np. z powrotem
nad Gardę - i usiadła na naszym tarasie...
. -------------------------------
Mój ojciec "umiera" codziennie, wiec jak jeszcze byłam na chodzie to codziennie jechałam 15km, żeby mu dowieść np. 2 bułki, albo rozmienić 200zł, wyprowadzić psa. Dziś mnie wku...totalnie, jak powiedział, że on jest ciężko chory/a nic mu nie jest/. Zaproponowałam mu, że chętnie oddam swoje sm.
--------------------------------
Mama już mi się śniła - wyglądnęła przez okno, a ja stałam na dole.
Jutro moi synowie jadą do Janowa rozsypać prochy babci na wzgórzu.
----------------------------------------------------------------------------------------
No to już ostatnia część marudzenia
- pogoda jest okropna, to też na mnie źle działa, najchętniej bym gdzieś wyjechała, np. z powrotem nad Gardę - i usiadła na naszym tarasie...