03-12-2023, 20:01
(03-12-2023, 18:10)MarcinS napisał(a): Cholerna zima i cholerny śnieg! Dwie godziny wywożenia śniegu taczką, żeby jutro przynajmniej autem dało się wyjechać.U mnie tak samo. Mieszkamy na końcu drogi i pewien sąsiad odśnieżył swój podjazd wywalając śnieg na drogę![]()
30cm nasypało.
. Na szczęście przyjechała odśnieżarka, ale tak zgarnęła śnieg, że przed domem mamy kopiec. Mąż odśnieżył podjazd i kawałek drogi, bo nawet brama nie chciała się otworzyć. Ale i tak jest pięknie, jeszcze słońce na chwilę wyjrzało i dopiero był widok
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wiecie co moje psy zrobiły wczoraj? Ale zacznę od początku. Jak co roku robimy sobie z Mirkiem wspólny prezent i w tym roku wybór padł na urządzenie do pieczenia pizzy. Testujemy od kilku dni. Wczoraj zrobiliśmy dwie pizze, było 8 kawałków, zjedliśmy 4 i resztę zostawiłam w kuchni na talerzu. I teraz przechodzę do psów
Około 22.00 mąż pyta czy schowałam pizze do lodówki - no nie, ale nie ma ich na talerzu, a psy jakoś dziwnie zadowolone. Zeżarły nam pizzę