25-01-2024, 20:39
(20-01-2024, 19:29)marcepanka napisał(a): Koleżanka miała podobną sytuację z kotem. Kot rzucał się, drapał, gryzł (nawet weta, który potem nie chciał ich przyjmować), obsikiwał wszystko co się dało kilka razy dziennie. Porady kocich behawiorystów nic nie dały... Potem kot wylądował u jej ojca na wsi i tam zmiana zachowania o 180 stopni. Być może to kwestia wychodzenia (?) W bloku nie miał takiej możliwości, a na wsi harcuje.Na szczęście kotek jest już w nowym miejscu, dwoje młodych ludzi go wzięło.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
W temacie suplementów - też biorę 4000 wit.D, sanprobi Ibs, magnez, soplówkę jeżowatą. Chwilowo odstawiłam wit.B, bo mam jej odpowiednią ilość. I będę musiała wypróbować te elektrolity.
--------------------------------------------------------------------
Akinom - mam nadzieję, że się bardzo nie poobijałaś. Do trzech razy sztuka z covidem, ja też mialam 3 razy

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dzisiejszej nocy była Wilcza Pełnia w gwiazdozbiorze Lwa/jestem zodiakalnym Lwem/ i miałam poważne obawy, jakie będą tego skutki, ale na szczęście niebo było zachmurzone i księżyca nie było widać, dzięki czemu jakoś noc przespałam.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Orchi, zdrówka Ci życzę i wytrwałości