Akinom w sumie Ci się nie dziwię bo kto w dzisiejszych czasach potrafi -powolniej?!
Sama często się na tym łapie i też w zasadzie jak za późno już to zwalniam.
Ostatnio jak miałam covid w 2022 to przez tydzień męczyłam się z helikopterami! Tak naprawdę wtedy gdyby nie koleżanka która miała identycznie stwierdziłabym że to rzut. Gdzieś tam ten covid daje też popalić neurologicznie zdrowym ludziom! Mój dobry znajomy miał podwójne widzenie. Też w sumie za każdym covidem!
Jezu jakbym zaczęła się rozpisywać o tych moich suplementach i jedzeniu to nie jeden tu złapałby się za głowę. Mój mąż w sumie zawsze kręci głową. I choć teraz aż tak ich nie potrzebuje to na początku wyraźnie widziałam różnice! Na dzień dzisiejszy magnez Wit C caly Adek w oleju, omega 3 w oleju z dzikich ryb (nie- tran) no i qoenzym Q10. Jeszcze 3h w kuchni spacer i można czuć się jak zdrowy człowiek! Aha jeszcze zapomniałam o ziołach na okres i regulacje cyklu, znów do nich wróciłam i działają u mnie cuda ! Ja natomiast też 3 antybiotyk właśnie skończyłam od 1.5 roku... I nie czuje się wcale dobrze... ;/ i bije się z myślami czy wyjść na ten spacer czy jednak sobie jeszcze darować. Uszy mnie bolą strasznie
.. tak mnie laryngolog załatwił
. Z rzeczy pozytywnych to taka że przeżyłam ferie z dziećmi! W poniedziałek jest ten piękny dzień że odetchnę znowu ... Uf...
Akinom a czytałaś książkę Dr Wahls? Ona też miała już postać postępującą SM. Dla mnie mega autentyczna w końcu lekarka. Ja wiem że żeby być zdrowym to byśmy musieli zmienić półkule chyba... Ale mi ta jej dieta daje dużo lepsze samopoczucie aniżeli nawet w wieku 25 lat.
Sama często się na tym łapie i też w zasadzie jak za późno już to zwalniam.
Ostatnio jak miałam covid w 2022 to przez tydzień męczyłam się z helikopterami! Tak naprawdę wtedy gdyby nie koleżanka która miała identycznie stwierdziłabym że to rzut. Gdzieś tam ten covid daje też popalić neurologicznie zdrowym ludziom! Mój dobry znajomy miał podwójne widzenie. Też w sumie za każdym covidem!
Jezu jakbym zaczęła się rozpisywać o tych moich suplementach i jedzeniu to nie jeden tu złapałby się za głowę. Mój mąż w sumie zawsze kręci głową. I choć teraz aż tak ich nie potrzebuje to na początku wyraźnie widziałam różnice! Na dzień dzisiejszy magnez Wit C caly Adek w oleju, omega 3 w oleju z dzikich ryb (nie- tran) no i qoenzym Q10. Jeszcze 3h w kuchni spacer i można czuć się jak zdrowy człowiek! Aha jeszcze zapomniałam o ziołach na okres i regulacje cyklu, znów do nich wróciłam i działają u mnie cuda ! Ja natomiast też 3 antybiotyk właśnie skończyłam od 1.5 roku... I nie czuje się wcale dobrze... ;/ i bije się z myślami czy wyjść na ten spacer czy jednak sobie jeszcze darować. Uszy mnie bolą strasznie
.. tak mnie laryngolog załatwił
. Z rzeczy pozytywnych to taka że przeżyłam ferie z dziećmi! W poniedziałek jest ten piękny dzień że odetchnę znowu ... Uf...Akinom a czytałaś książkę Dr Wahls? Ona też miała już postać postępującą SM. Dla mnie mega autentyczna w końcu lekarka. Ja wiem że żeby być zdrowym to byśmy musieli zmienić półkule chyba... Ale mi ta jej dieta daje dużo lepsze samopoczucie aniżeli nawet w wieku 25 lat.