26-01-2024, 22:41
A ja dziś po roku miałam kontrolną wizytę u endo z moją nadczynnością i okazało się, że nadczynność jest w remisji. Przez ten rok brałam tylko 1/4tbl. co drugi dzień i teraz mam całkiem odstawić i za 3m-ce zrobić badanie. Ale przy okazji dowiedziałam się, że jak będę miała mri z kontrastem to muszę 3 dni przed, w dniu badania i jeden dzień po wziąć 2x1tbl., żeby tarczyca nie wchłonęła jodu. No i troszkę przybyło mi kilogramów, z czego endo był bardzo zadowolony.
Dziś u mnie wyjrzało trochę słonko i już było lepiej.
----------------------------------------------------------------------------------
Jest 22.22 i właśnie się dowiedziałam, że jutro o 13.15 przybędzie do mnie 4 facetów z klubu na rosołek przed wyjazdem na spotkanie z zaprzyjaźnionym klubem w Łagowie. Dobrze, że dziś ugotowałam.
Dziś u mnie wyjrzało trochę słonko i już było lepiej.
----------------------------------------------------------------------------------
Jest 22.22 i właśnie się dowiedziałam, że jutro o 13.15 przybędzie do mnie 4 facetów z klubu na rosołek przed wyjazdem na spotkanie z zaprzyjaźnionym klubem w Łagowie. Dobrze, że dziś ugotowałam.