22-03-2024, 14:08
Akinom ja i tak Tobie zazdroszczę tego "chorowania" i tyle lat spokoju
. Ale myślę że lekarze sami nie znają dobrze tej Naszej choroby. Wiem, że kiedyś jeden Pan z wieloma zmianami tu wypowiadał się na forum że dla lekarzy jest wielka zagadka i po wielu latach na dodatek odrzucił wszystkie terapie lękowe (ale mi słownik zmienia słowa
.
Mnie boli kręgosłup-super. Bubka - łączę się w bólu. Dopiero co pisałam że myślę że Twój ból nie jest SMowy a jak mi tam łupie, że sama chyba muszę zwolnić na kilka dni i pracę ogródkowe zostawić. ..
Wiecie co ! - ale wkurzają mnie te święta nadchodzące. Ta ilość ludzi w sklepach i ilość w wózkach. Ten pęd wszędzie i te miny. Odechciewa się .
Fruu ah ta Sylwia ma się z Tobą dobrze
!
Benita, Esmka wracajcie!!?
. Ale myślę że lekarze sami nie znają dobrze tej Naszej choroby. Wiem, że kiedyś jeden Pan z wieloma zmianami tu wypowiadał się na forum że dla lekarzy jest wielka zagadka i po wielu latach na dodatek odrzucił wszystkie terapie lękowe (ale mi słownik zmienia słowa
. Mnie boli kręgosłup-super. Bubka - łączę się w bólu. Dopiero co pisałam że myślę że Twój ból nie jest SMowy a jak mi tam łupie, że sama chyba muszę zwolnić na kilka dni i pracę ogródkowe zostawić. ..
Wiecie co ! - ale wkurzają mnie te święta nadchodzące. Ta ilość ludzi w sklepach i ilość w wózkach. Ten pęd wszędzie i te miny. Odechciewa się .
Fruu ah ta Sylwia ma się z Tobą dobrze
!Benita, Esmka wracajcie!!?