Też jestem zdania, że nic nie jest tak jak nam mówią, od czasów szkolnych do dorosłości przykładów można mnożyć, od oficjalnej nauki, po religie i politykę. Wszystko to jedna wielka mistyfikacja. Odpowiedzi musimy szukać w sobie bo każdy z nas pochodzi ze Źródła wszystkiego co jest, było i będzie. Od wielu lat ludzie mówią, że zwariowałem bo mam swoje zdanie na temat szczepień na covid, geografii, historii, religii i wszystkiego co nas otacza. Najśmieszniejsze jest to, że jak ktoś dojdzie do tego, że " on chyba nam dobrze mówił " to większośc nie potrafi przyznać się do błędu. Ale to już kolejny problem " tych normalnych " hahaha. Ja niestety znam, znałem kilka osób co miały końskie zdrowie a po 3 dawkach eksperymentalnej szprycy wąchają kwiatki od spodu, a zdecydowana większość tych co się dziabli, tych których znam ma problemy z sercem, nadciśnieniem i na głupi katar leżą po 2 tygodnie w łóżkach. Więc niech żyją teorie spiskowe, tak szybko stają się prawdą
aa i mówią, że ludzie w średniowieczu wierzyli w zabobony i herezję.. średniowiecze to my mamy tu i teraz, i to takie ciężkie umysłowe i duchowe.. przykre ale prawdziwe.
Życzę Wszystkim dużo zdrówka i udanej majówki, niech dobra energia was nie opuszcza na krok
Ja swoją zaczynam we wtorek o 15.30
W planach na pewno mam mieszkanie w lesie i łączenie się z naturą
aa i mówią, że ludzie w średniowieczu wierzyli w zabobony i herezję.. średniowiecze to my mamy tu i teraz, i to takie ciężkie umysłowe i duchowe.. przykre ale prawdziwe.Życzę Wszystkim dużo zdrówka i udanej majówki, niech dobra energia was nie opuszcza na krok
Ja swoją zaczynam we wtorek o 15.30
W planach na pewno mam mieszkanie w lesie i łączenie się z naturą