Yasmina do odważnych świat należy, super, kobieta rakieta to Ty!! Ja bym się nie odważyła
.
U mnie pech goni pecha. Mówiłam w tamtym roku, żeby w końcu się skończył a ten się zaczął dość mocno i narazie mnie "ekscesy zdrowotne" nie opuszczają. Albo mam rzut albo to objaw choroby zatok. Mam ogromną nadzieję że to drugie bo paskudny mam humor przez to ;/, dwa wczoraj oblałam się wrzątkiem i widzę dziś że będzie duża blizna i dalej strasznie parzy.. eh no.
. U mnie pech goni pecha. Mówiłam w tamtym roku, żeby w końcu się skończył a ten się zaczął dość mocno i narazie mnie "ekscesy zdrowotne" nie opuszczają. Albo mam rzut albo to objaw choroby zatok. Mam ogromną nadzieję że to drugie bo paskudny mam humor przez to ;/, dwa wczoraj oblałam się wrzątkiem i widzę dziś że będzie duża blizna i dalej strasznie parzy.. eh no.
(02-05-2024, 09:05)Lusia98 napisał(a): Yasmina do odważnych świat należy, super, kobieta rakieta to Ty!! Ja bym się nie odważyła.
U mnie pech goni pecha. Mówiłam w tamtym roku, żeby w końcu się skończył a ten się zaczął dość mocno i narazie mnie "ekscesy zdrowotne" nie opuszczają. Albo mam rzut albo to objaw choroby zatok. Mam ogromną nadzieję że to drugie bo paskudny mam humor przez to ;/, dwa wczoraj oblałam się wrzątkiem i widzę dziś że będzie duża blizna i dalej strasznie parzy.. eh no.