05-05-2024, 10:56
Tosia, znam to z autopsji, ciężkie życie i dzieciństwo zostawia skazy na całe życie, też cały czas się uczę z nimi walczyć, zbyt wiele życia już straciłem na rozpamiętywanie i rycie sobie głowy tym co było i tym co " może być ".. wiadomo nie jest lekko, z dnia na dzień całkowicie się nam na pstryknięcie nie odmieni ale trzeba próbować i się nie poddawać. Małymi kroczkami, powoli do przodu
Od kilku miesięcy intensywnie nad sobą pracuję, pierwsze efekty już widzę, ale to dopiero początek drogi, którą wybrałem sam. Najciężej wyzbyć się starych schematycznych myśli.. ale cały czas staram się rozmawiać sam ze sobą w środku, żeby nastąpiła pełna ewolucja ducha i umysłu, czuję że idę w dobrym kierunku
i życzę Ci z całego serca, żeby Tobie również się polepszyło, żeby Twój wewnętrzny, niczym nie zagłuszony głos pokierował Cię we właściwą stronę !!!
Duch już wie, teraz czas na umysł
Od kilku miesięcy intensywnie nad sobą pracuję, pierwsze efekty już widzę, ale to dopiero początek drogi, którą wybrałem sam. Najciężej wyzbyć się starych schematycznych myśli.. ale cały czas staram się rozmawiać sam ze sobą w środku, żeby nastąpiła pełna ewolucja ducha i umysłu, czuję że idę w dobrym kierunku
i życzę Ci z całego serca, żeby Tobie również się polepszyło, żeby Twój wewnętrzny, niczym nie zagłuszony głos pokierował Cię we właściwą stronę !!!
Duch już wie, teraz czas na umysł