14-05-2024, 16:53
Bubka racja, w takich szpitalach podupada się psychicznie na pewno mocno. Dla mnie też byłoby to nie lada wyzwanie. Póki przebywam wśród osób zadowolonych z życia (dzieci, mąż ) to też jestem zdrowa, a jak tylko trafia się ktoś narzekający to ojojoj. Dlatego ludziom nigdy nie opowiadam o swoich problemach...
Ale spróbować możesz, może akurat
! Słyszałam że nad morzem super są turnusy rehabilitacyjne.
Ja dziś wstałam lewa nogą. Mój partner słabo spał i ja też to czułam i chyba bardziej czuwalam niż spałam. Potem urzędowe sprawy plus zakupy i wiecie co - czuje się jak po maratonie. Nienawidzę tego. Jutro od rana tylko "na spokojnie". Ale taki ból głowy jak dziś jeszcze mi się nie zdarzył. Strasznie bolą mnie skronie. No nic. Byle do 20
Ale spróbować możesz, może akurat
! Słyszałam że nad morzem super są turnusy rehabilitacyjne. Ja dziś wstałam lewa nogą. Mój partner słabo spał i ja też to czułam i chyba bardziej czuwalam niż spałam. Potem urzędowe sprawy plus zakupy i wiecie co - czuje się jak po maratonie. Nienawidzę tego. Jutro od rana tylko "na spokojnie". Ale taki ból głowy jak dziś jeszcze mi się nie zdarzył. Strasznie bolą mnie skronie. No nic. Byle do 20