26-05-2024, 20:30
A u mnie dziś był bardzo miły dzien. Przygotowaliśmy z mężem grilla dla Jego mamy i przy okazji przyjechał też mój starszy syn ze swoją Panią. Taras, słońce, ciepełko, trzy psy latające po ogrodzie i wszyscy przy jednym stole... 
Mój młodszy z uwagi na to, że mieszka teraz w Międzyrzeczu zadzwonił z życzeniami
Wczoraj byłam na grobie Mamy...
----------------------------------------------------
I znowu po kilku latach przyleciała kukułka psychopatka... Kuka od rana przez całą noc i tylko zmienia drzewa. Moje dziecko powiedziało, że to bardzo miłe, zgoda, ale nie przez 24godziny
------------------------------------------------------------------
Wygrałam przetarg na żywienie szkoły i przedszkola, ale się cieszę, pomimo że zdaję sobie sprawę, jakie to wyzwanie. Tym samym zmieniły sie nasze plany wakacyjne, bo we wrześniu mieliśmy jechać nad Gardę. Za to w czwartek wyjeżdżamy na niespodziewanie niezaplanowane
wakacje.

Mój młodszy z uwagi na to, że mieszka teraz w Międzyrzeczu zadzwonił z życzeniami

Wczoraj byłam na grobie Mamy...
----------------------------------------------------
I znowu po kilku latach przyleciała kukułka psychopatka... Kuka od rana przez całą noc i tylko zmienia drzewa. Moje dziecko powiedziało, że to bardzo miłe, zgoda, ale nie przez 24godziny
------------------------------------------------------------------
Wygrałam przetarg na żywienie szkoły i przedszkola, ale się cieszę, pomimo że zdaję sobie sprawę, jakie to wyzwanie. Tym samym zmieniły sie nasze plany wakacyjne, bo we wrześniu mieliśmy jechać nad Gardę. Za to w czwartek wyjeżdżamy na niespodziewanie niezaplanowane
wakacje.