23-07-2024, 14:36
Agica dobrze widzieć że ktoś wraca na forum jednak
bo tu wiele osób jakby zaginęło w ostatnim czasie
. Ale jest nadzieja że powrócą -oby! Esemka Benita!! Oby Was życie pochłonęło a nie smutki !!
Yasmina Ty już wszystko wiesz
moje serce jednak dalej bije mocno w kierunku Hiszpanii i Włoszech.
Trochę mam planów na jesień ale jednak to tylko plany i marzenia.
Dobrze że kucharza nie zdążyłaś zatrudnić i na rozmowę przyszedł w tym stanie a nie do pracy. Polska tradycja eh. W ogóle nie rozumiem jak można pić w tygodniu... Dla mnie to nie do pomyślenia...
U mnie dwójka w domu- nie ma nudy.. cokolwiek chce zrobić to za chwilę zapominam co to było... Dosłownie kręcę się jak w kołowrotku
..
bo tu wiele osób jakby zaginęło w ostatnim czasie
. Ale jest nadzieja że powrócą -oby! Esemka Benita!! Oby Was życie pochłonęło a nie smutki !!Yasmina Ty już wszystko wiesz
moje serce jednak dalej bije mocno w kierunku Hiszpanii i Włoszech. Trochę mam planów na jesień ale jednak to tylko plany i marzenia.
Dobrze że kucharza nie zdążyłaś zatrudnić i na rozmowę przyszedł w tym stanie a nie do pracy. Polska tradycja eh. W ogóle nie rozumiem jak można pić w tygodniu... Dla mnie to nie do pomyślenia...
U mnie dwójka w domu- nie ma nudy.. cokolwiek chce zrobić to za chwilę zapominam co to było... Dosłownie kręcę się jak w kołowrotku
..