28-08-2024, 12:19
(28-08-2024, 11:53)Lusia98 napisał(a): Monika ok na pewno SM wpływa na nasz mózg ale stwierdzenie "nie będę miała już czym myśleć"- jest brzydkie i nieprawdziwe. Trochę mnie zdenerwowało ale tylko trochę bo ja Jak 5 lat temu miałam swoje pierwsze objawy to też miałam różne przemyślenia ale bardziej związane z niepełnosprawnością fizyczna ;].. bardziej myślę paragrafka że powinnaś zmienic kierunek studiów bo Twój jest dość stresujący w praktyce choć jak założysz własną kancelarię możesz sobie sama dyktować warunki...Myślę że co się nauczysz to Ci z głowy nie wyparuje...
na szczęście ja już po studiach, więc tym się nie martwię
teraz jestem w trakcie aplikacji (zostały mi jeszcze 2 lata i egzamin końcowy), więc choćbym się miała zaprzeć to skończę to
Ale to prawda... stres stres stres, widzę jak to wpływa na mnie. Zawsze po gorącym okresie w pracy czy nauki miałam jakieś objawy. Na ile one są prawdziwe i mogą być wynikiem choroby a na ile są w mojej głowie (mam zdiagnozowaną nerwicę), nie wiem... dzisiaj o 14.00 mam wizytę u neurologa, więc może czegoś się dowiem.